Detaljer

Vi håper dere finne svarene dere trenger under, men vi vil oppdatere denne siden hvis det er noe nytt å melde fram mot bryllupet - eller hvis vi får spørsmål vi ikke har klart å svare på.

Adkomst Ingierstrand Bad: 

Fra Oslo sentrum er det mellom 15-20 min ut til Ingierstrand.

Bil: det finnes det en stor parkeringsplass med gratis parkering like ved restauranten.

Kollektivt: Det går sommerrute til Ingierstrand bad, holdeplass Ingierstrand.

Fra sentrum: Buss 89 Ingierstrand, går én gang i timen fra sentrum (Jernbanetorget/Bjørvika).

Fra Kolbotn: Buss 585 Svartskog, går én gang i timen fra Kolbotn sentrum.

Avreise:

Vi bestiller buss fra Ingierstand bad til Oslo sentrum kl. 03:00, meld om du/dere ønsker plass under registreringen, eller gi oss direkte beskjed.

Siste rutebuss fra Ingierstrand er allerede kl. 19.16 (sentrum) og 19.46 (Hauketo), men de som driver stedet sier det er enkelt å bestille taxi fra Ingierstrand bad, og at en taxi til Oslo sentrum natt til lørdag vil koste i underkant av 700 kroner.


Overnatting

For dere som kommer tilreisende, og ikke skal bo hos venner eller familie, er det mange hoteller å velge blant i Oslo sentrum. Hvis man ønsker noe nærmere, er det to alternativer:

Quality Hotel Entry på Kolbotn (8 min unna i bil)

The Well på Sofiemyr (15 min unna i bil)


Antrekk

Vielsen vil foregå utendørs, hvis været tillater det, hvor det meste av utearealet består av steinheller. Vi anbefaler derfor ikke de tynneste hælene. Ut over det kan du gå med det du føler deg fin i.


Gaver

Mange har spurt om dette. Vi har allerede det meste vi trenger, og det er gave nok at dere ønsker å feire med oss - vi vet at mange må reise for å delta i bryllupet. Om dere allikevel ønsker å gi noe setter vi stor pris på innslag under seremonien, middagen eller festen. Om dette ikke faller helt naturlig, og dere fortsatt ønsker å gi noe, har vi nå laget en ønskeliste (trykk her)


Barn

Vi er veldig glade i smånurkene som har dukket opp rundt oss de siste årene, men med unntak nærmeste som deltar på vielsen, ønsker vi et barnefritt bryllup.


Toastmastere

Vi er så heldige å ha to fantastiske toastmastere i Marthe Vee og Siri Vikøren. Begge to kom inn i Idas liv da de begynte på journalistikk sammen i 2011, og vennskapet siden har vært et eventyr. De kjenner begge bruder svært godt, er erfarne innen toastmaster-faget og vil geleide oss gjennom middagen på en trygg og passe drøy måte.

Ønsker du å bidra kan du ta kontakt med dem på: